Wie zijn wij?

SummerZ is een christelijke reisorganisatie. Wij organiseren reizen speciaal voor jongeren die leiding willen geven aan kinderen in een zomerkamp of vakantiebijbelweek in het buitenland. Wil jij dit ook? Dan is SummerZ écht iets voor jou! Samen met andere jongeren ontwikkel je, in nauwe samenwerking met de partnerorganisatie in het buitenland, een spetterend, creatief programma. De kinderen gaan samen met jou genieten van bijbelverhalen, zingen, dansen, toneel spelen, sport & spel, eten & drinken en nog veel meer. En natuurlijk wordt er veel gelachen. Kortom: een heerlijke tijd en een fantastische ervaring, zowel voor de kinderen als voor jou!

Erik Merx

ERIK

Zoveel mogelijk jongeren trainen en coachen om kinderen in het buitenland het mooiste zomerkamp van hun leven te geven: daar ga ik voor!

Ik ben Erik Merx. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon.  Ik hou van reizen en moderne jazz. In het dagelijks leven ben ik directeur van stichting ORA in Nieuwleusen. Samen met mijn collega`s en de vrijwilligers ondersteunt ORA zo`n 70 projecten in 25 landen in Azië, Afrika en Oost-Europa. Ik ben directeur/bestuurder van SummerZ.

Niels Pothof

NIELS

Ik vind het geweldig om met jullie op te trekken, te genieten van de kinderen en samen de diepgang te zoeken.

Ik ben Niels Pothof. Ik ben getrouwd met Annelie en samen hebben wij een dochter. Ik ben werkzaam als psychomotorisch therapeut en geef mensen bewegingsgerichte therapie. Dit doe ik o.a. in een culturele psychiatrie. Ik houd van sporten, muziek luisteren en lekker eten. Ik ben coach en mede-initiatiefnemer van SummerZ.

Annelie Pothof

Annelie4

Ik geniet ervan om mensen te coachen en zo deelgenoot te zijn van het groeiproces dat iemand doormaakt.

Ik ben Annelie Pothof. Ik ben getrouwd met Niels en moeder van een dochter. Ik werk in de jeugd-zorg van het Leger des Heils. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, koken en gezelligheid met vrienden. Ik ben mede-initiatiefnemer en coach van SummerZ. Ik heb een passie voor kinderen en vind het heerlijk om met hen te genieten van toneel, knutselen en sport & spel!

Bert-Jan Westerink

foto website

Geweldig dat mijn passie voor Jezus, kinderen, muziek en sport deze zomer allemaal bij elkaar komen

Ik ben Bert-Jan Westerink. Ik ben nu vier jaar samen met Paulien. Momenteel zit ik in het afstudeer-jaar van de pabo. We zijn meerdere keren voor ontwikkelingswerk naar Roemenië geweest.  Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Ik speel (bas)gitaar en zing in mijn eigen band. Ik heb ervaring met het begeleiden van groepen jongeren door o.a. de Alpha cursus.

Paulien Visscher

Paulien foto

“Ik zie ernaar uit om met een groep jongeren naar Oekraïne te reizen, om ook daar de liefde van Jezus te delen”

Mijn naam is Paulien Visscher. Inmiddels heb ik vier jaar een relatie met Bert-Jan en ik doe het laatste jaar van de pabo. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met handletteren en muziek maken en luisteren. Ik geniet ervan om samen te zijn met vrienden en familie. Ik  ben altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er in mensen omgaat. Daarbij vind ik werken met kinderen onwijs leuk.

Orlando Franklin Jersey