Kerken & Groepen

Je kunt bij SummerZ individueel of met een groep naar een zomerkamp in het buitenland gaan. Belangrijk is dat je goed voorbereid bent. Je bent actief met kinderen uit een andere cultuur en gewoonten, dit is op vele fronten intensief. SummerZ heeft ervaring in het coachen & trainen van deelnemers. Wil je als groep deelnemen aan SummerZ? Dat kan op verschillende manieren:

1

Je vrienden- of jeugdgroep van 2 tot 8 personen wil zich als groep aanmelden. SummerZ regelt dan dat jullie ingedeeld worden bij individuele SummerZ-deelnemers. Jullie krijgen dan samen met hen het coachingstraject. Als groep kun je geen gebruik maken van de tijdelijke aanbieding.

2

Je wilt als jeugdgroep van 10-15 personen graag naar een zomerkamp, maar je hebt nog geen locatie gevonden. SummerZ kan dan samen met jullie op zoek gaan naar een geschikt zomerkamp in Afrika, Azie of Oost-Europa. SummerZ zal daarna speciaal voor jullie groep de training van coaches & deelnemers voor jullie uitvoeren * / **.
Let op: dit is alleen mogelijk wanneer we jullie verzoek voor de maand december a.s. ontvangen.

3

Je hebt als jeugdgroep zelf een zomerkamp geregeld, naar een locatie die je zelf hebt gekozen. SummerZ kan dan de training & coaching** van jullie coaches en de jeugdgroep uitvoeren.

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden: info@SummerZ.nl

* Voor administratie- en communicatiekosten rekenen wij vooraf € 150. Wanneer we een geschikt zomerkamp voor jullie gevonden hebben, dan ontvang je dit bedrag weer retour.

** Kosten voor coaching & training van een groep: € 250 plus € 0,20 p/km vanaf Dedemsvaart (bij Zwolle).

Orlando Franklin Jersey