SummerZ vindt het belangrijk dat je reis een waardevolle ervaring is. Daarom kun je rekenen op goede begeleiding door ervaren coaches.

Ieder zomerkamp staat onder begeleiding van vrijwilligers en medewerkers van de lokale projectpartner en van 2 Nederlandse coaches. Door deze Nederlandse coaches word jij tijdens het zomerkamp zowel praktisch als emotioneel gecoacht. Zo streven we met elkaar naar kwaliteit voor het zomerkamp en voor jouw persoonlijke vorming.
Je coaches hebben ervaring met het coachen en begeleiden van groepen en hebben organisatorische vaardigheden voor het leiding geven in een zomerkamp.

Voor

Voorafgaand aan jouw reis is er een voorbereidingsweekend. Daarin leer jij je reisgenoten en de coaches kennen. Er wordt gewerkt aan teambuilding en jullie ontdekken met elkaar wie je mag zijn als leiding voor de kinderen.

Tijdens

Tijdens het zomerkamp krijg je begeleiding van je coaches. Elke avond is er een moment van reflectie en bezinning. We werken met elkaar aan persoonlijke- en geestelijke groei.

Na

Na de reis ontmoeten we elkaar weer bij een reunie. Dit is een goed evaluatiemoment en natuurljk halen we mooie herinneringen op en delen we de mooiste foto’s!
COACHING
Orlando Franklin Jersey